Volg ons op
Welkom bij
Merc Elite Bèta
 
Meld je aan voor je nieuwe account nadat je je bètasleutel hebt ingevoerd.
Bètasleutel nodig?
Meld je hier aan voor een uitnodiging:
 
 
 
Samenvatting
Merc Elite is een militaire MOBA die zich in de nabije toekomst afspeelt en waarin contractsoldaten in guerrilla-oorlogen vechten die door megabedrijven worden gefinancierd. Het unieke directvuur-gevechtssysteem en het realistische gebruik van dekking zorgt voor een geheel nieuwe ervaring, zelfs voor door de wol geverfde MOBA-spelers. De uitgebreide en gevarieerde slagvelden bieden talloze tactische mogelijkheden en staan garant voor opwindende, spannende en meedogenloze actie in online 5-tegen-5-gevechten. Speel geavanceerde militaire wapens, nieuwe vaardigheden en superhuurlingen vrij, leid je soldaten en maak de beste huursoldaten van ze.

Merc Elite is bedoeld voor MOBA-spelers die wel eens iets anders willen dan fantasygames en voor liefhebbers van schietspellen die op zoek zijn naar unieke, nieuwe gameplay. Merc Elite is een gratis game waar je tijdens eerlijke gevechten al je vaardigheden moet tonen. In het financiële model staan gemak, versnelde vooruitgang en unieke content centraal. Door de technologie van de Unity web-player is download van de client niet nodig. Je browser heeft er nog nooit zo gaaf uitgezien!
Achtergrond
De toekomst is maar 5 minuten weg, maar de wereld ligt in puin.

Uit de smeulende puinhopen van mislukte staten zijn vijf bedrijven opgestaan die een wetteloze en gedesillusioneerde maatschappij hun wil opleggen. De ene na de andere regering viel, omdat ze niet in staat waren de financiële macht van deze conglomeraten te beteugelen. Uiteindelijk moesten alle regeringen het allemaal afleggen tegen de gigantische financiële reserves en de gewiekste tactieken van de bedrijven.

Bedrijven zagen hun kans schoon en grepen internationale macht, geruggesteund door de kracht van de huursoldaten. De wetten werden steeds vager en bedrijven gingen hun eigen legers opzetten. Al snel kwamen ze erachter dat de meeste missies het beste door een kleine, mobiele, goedgetrainde en goeduitgeruste brigade konden worden uitgevoerd.

De vijf multiconglomeraten zijn nu de enige partijen die voor schijnveiligheid zorgen in een angstige wereld. Een wereld waarin iedereen liever niet opvalt, luxe-goederen nog enig plezier aan het leven geven en mensen het liefst in een stad wonen waar medewerkers van bedrijven het voor het zeggen hebben. De vijf megaconglomeraten oogsten, produceren en verkopen nagenoeg alles. Elk bedrijf bedient een specifieke doelgroep, maar er zijn altijd kleinere bedrijven die ook graag mee willen snoepen en misschien nog wel meer....

De bedrijven voeren een agressief overnamebeleid en proberen hun organisaties zo veel mogelijk te stroomlijnen. Ze wassen hun handen in onschuld en laten ze, zoals de regels dat voorschrijven, het zware werk over aan de experts: de huurlingenbendes die tijdens de massale wereldwijde demobilisatie als paddenstoelen uit de grond zijn geschoten. Deze bendes bestaan vooral uit voormalige leden van de strijdkrachten. Sommigen zijn nauwelijks beter dan piraten, maar het zijn allemaal professionals met eersteklas wapentuig en ervaren, dodelijke 'werknemers'. Ze zijn de beste huurlingen ter wereld: de absolute elite.