Volg ons op
Let op: er wordt binnenkort onderhoud gepleegd.
Merc Elite gaat over 131 minuten uit de lucht voor onderhoud.
Welkom bij
Merc Elite Bèta
 
Meld je aan voor je nieuwe account nadat je je bètasleutel hebt ingevoerd.
Bètasleutel nodig?
Meld je hier aan voor een uitnodiging:
 
 
 
Gameplay-functies

Trailer met gameplay-functies

Meer info over de wereld van Merc Elite
 

Realistisch gezichtsveld
Het gezichtsveld wordt realtime berekend. Spelers kunnen hun vijanden overvallen of zich achter blokkades verbergen om te ontsnappen of een vijand te flankeren.

Dekking zoeken
Dekking is de sleutel tot triomf. De keuze van de juiste positie speelt daarbij een belangrijke rol. Gewoon ergens in dekking zitten is niet genoeg: je vijanden zullen je flankeren of je wordt van achteren aangevallen. Gebruik het terrein en blijf in beweging! Onthoud goed: dekking beschermt je tegen geweervuur, maar het is ook heel gemakkelijk om een granaat naar je te gooien die veel schade veroorzaakt.

Directvuur-besturing
Vuren: richt de muis in de gewenste richting en klik met de linkermuisknop op de kaart. Door deze functie is er volop actie in het spel en heb je volledige controle over het slagveld.

Controlemodus
Verover meer controlepunten dan je tegenstanders en laat ze hun tickets verliezen. De controlemodus zorgt voor dynamische gameplay en supersnelle actie.

Hoger is droger
Een hogere positie is van essentieel belang. Eenheden die op een hogere positie zitten zijn van de grond niet zichtbaar totdat ze beginnen te schieten. Kortom, een hogere plek is ideaal voor overvallen. Bovendien lijd je op een hogere positie minder schade wanneer je van onder af beschoten wordt.