Volg ons op
Welkom bij
Merc Elite Bèta
 
Meld je aan voor je nieuwe account nadat je je bètasleutel hebt ingevoerd.
Bètasleutel nodig?
Meld je hier aan voor een uitnodiging:
 
 
 
Clientversie downloaden
Laatste nieuws

9-04-2014

Onderhoud - 10 April 2014 om 08.00 uur CEST.

Attentie Mercs,

We hebben onderhoudswerkzaamheden gepland op 10 april om 08.00 uur tot ongeveer 09.30 uur om meerdere problemen tegelijk op te lossen.


Onder andere de volgende problemen worden opgelost:

·Algemeen

·- Settingsworden opgeslagen als je de Apply button klikt.
·- Nieuw dialoog venster popt up als je aan het chatten bent zodat je niet per ongeluk het chat venster sluit.
·- Full scherm snel knop op Firefox werkt nu. Je kan nu dus een sneltoets selecteren in Firefox om Merc Elite weer in full scherm te spelen.
·- Je kan nu weer met je muis scrollen bij de inventarisatie lijst.

·Winkel
- Wapen details zijn weer normaal zichtbaar

Text


·- Verschillende teksten en elementen van teksten zijn aangepast zodat ze juist weergegeven worden.

Uw Merc-Elite team

9-04-2014

Sweepstake op Facebook vandaag tot Vrijdag!

Attentie Mercs,

Als dankje voor de 5000 fans op facebook, lanceren we vandaag onze eerste Sweepstake op Facebook. Ga er dus heen en type je userID op het juiste gedeelte op Facebook in en misschien win jij een maand Premium! Vergeet ook niet om de Sweepstake te delen met je vrienden!


Uw Merc-Elite Team

24-03-2014

Vernieuwde algemene voorwaarden vanaf 02 April 2014

Attentie Mercs,

Op 02 april 2014 gaat Bigpoint een aantal kleine maar noodzakelijke veranderingen in de Algemene Voorwaarden http://nl.bigpoint.com/disclaimer/#terms aanbrengen.

We weten dat dit soort wijzigingen altijd tot vragen leidt, vandaar dat we jullie nu al willen uitleggen wat er gaat veranderen en waarom dat nodig is.

Kortgezegd gaan we de volgende voorwaarden veranderen:

· Toelatingsvoorwaarden (DE: 1.1.3 / EN: 3.1)

o Vanwege geopolitieke redenen accepteert Bigpoint geen aanmeldingen meer uit Cuba, Iran, Noord-Korea, Soedan en Syrië.

o Spelers die met toestemming van hun wettelijke vertegenwoordigers al voor hun 18e jaar zijn gaan spelen, vallen nu automatisch onder onze Algemene Voorwaarden zodra ze 18 jaar oud worden.

· SEPA (DE: 7.4)

o Als je automatische incasso gebruikt, bijvoorbeeld om je abonnementen te betalen, sturen we je nu 5 dagen voor de volgende afschrijving een bericht. Hiermee voldoen we aan de regelgeving rond SEPA (Single Euro Payments Area).

· Verplichtingen van de gebruiker (DE: 9.1)

o Onze gebruikers moeten zich aan onze Algemene Voorwaarden en Gedragsregels houden.

· Aansprakelijkheid (DE: 12.1)

o Bigpoint is niet verantwoordelijk indien een gebruiker tijdens het gebruik van de platforms van Bigpoint, om wat voor reden dan ook, de wet overtreedt. Bigpoint behoudt zich het recht voor om incidentele kosten terug te vorderen van de persoon die verantwoordelijk is voor deze wetsovertreding.

De nieuwe Algemene Voorwaarden gelden vanaf 02 April 2014.

We zijn verplicht je te vragen om met de nieuwe Algemene Voorwaarden akkoord te gaan. Vandaar dat er op 02 April 2014 een speciale pagina zal zijn waarop je de nieuwe Algemene Voorwaarden http://nl.bigpoint.com/disclaimer/#terms moet ‘tekenen’, voordat je verder kunt gaan met MercElite.

Marijke

Hier een link naar de betreffende F.A.Q.:
http://nl.bigpoint.com/mercelite/board/threads/veelgestelde-vragen-nieuwe-av.1323/

20-03-2014

Poll: Respawn gedrag - enkele spawn punten vs. meerdere spawn punten?

Attentie Mercs,

Wij willen graag weten, welke mode jullie het liefst hebben. Heben jullie liever een enkel spawn punt van de Outback map of hebben jullie liever meerdere en wisselende spawn punten op de andere mappen?

Graag stemmen op wat jullie het liefst willen.

Uw Merc Elite Team

12-03-2014

Onderhoud - 13 Maart 2014, start om 08.00 uur CET

Attentie Mercs,

Er zijn onderhoudswerkzaamheden gepland op 13 Maart 2014 om 08.00 uur in de ochtend. Het probleem met de missende beloningen na een match wordt hier opgelost.


Uw Merc Elite Team

4-03-2014

Poll: Welke Merc moet een officiële 'Beta' Skin krijgen?

Attentie Mercs,

Wij willen graag weten welke Merc volgens jullie een speciale 'Beta' skun moet krijgen. Alle Beta spelers krijgen deze vervolgens gratis als de Beta afgerond is. Graag stemmen op jou keus!

Uw Merc Elite Team

18-02-2014

R0131.1 - Speler stats probleem

Attentie Mercs,

We hebben Release 013.1 succesvol gelanceerd, maar terwijl we dat deden waren er problemen met de statistieken van spelers, bijvoorbeeld bij de Badges. Deze problemen zijn bekend en we werken al aan een oplossing.

Het spijt ons van de problemen.

Uw Merc Team

10-02-2014

Onderhoudswerkzaamheden M.E.

Attentie Mercs,

Wij hebben onderhoudswerkzaamheden gepland op 11-2-2014 van 10.00 uur tot 10.20 uur. Tijdens dit onderhoud kan er niet gespeeld worden. Houdt hier rekening mee aub.

Uw Merc Elite team

10-02-2014

Stem voor de mooiste map

Attentie Mercs,

Wij willen graag weten wat jullie de mooiste map vinden. Dit heeft niks te maken met welke het best speelbaar is of het meest gebalanceerd, maar gewoon welke er het mooiste uitziet!

Uw Merc Elite team

3-02-2014

Versie 013 komt eraan! Onderhoud morgen om 08.00 uur CET

Attentie Mercs,

Morgen lanceren we versie 013! Om dit te doen, moeten we Merc Elite tijdelijk offline brengen om het nodige onderhoud plaats te laten vinden. Dit gebeurd morgen om 08.00 uur CET. Meer informatie volgt snel!

Uw Merc Elite team

3-02-2014

Nood onderhoud op 3 Februari van 13.00 uur tot 15.00 uur CET

Attentie Mercs,

Helaas hebben we nood onderhoud moeten verrichten aan de servers vanwege een kritieke situatie. Wanneer de problemen opgelost zijn, posten wij dat hier.

Uw Merc Elite Team

31-01-2014

Uitstel van het script

Attentie Mercs,

We hebben meer tijd nodig om het script te maken om er zeker van te zijn dat alle upgrades die niet werkte ook daadwerkelijk opgelost worden. Dit is de reden dat we deze week ons script nog niet kunnen laten draaien, maar pas volgende week.

Uw Merc Elite team

30-01-2014

Probleem met het kopen van upgrades (opgelost)

Attentie Mercs,

We weten dat er problemen zijn geweest vandaag tot en met nu met het kopen van upgrades. We hebben het probleem gevonden en opgelost. We gaan nu een script prepareren die de verloren credits automatisch terug boekt.

Onze excuses voor het ongemak.

Uw Merc Elite team.

21-01-2014

Onderhoud 21 Januari 2014 - 02.00 uur CET

Attentie Mercs,

Zoals sommige wellicht gemerkt hebben, hebben we vannacht onderhoud gehad aan de servers. Hopelijk heeft niemand al teveel last gehad!

Uw Merc Team

9-01-2014

Patchnotes - versie 012.1

Attentie Mercs,

Bij deze de Patchnotes:

1) Sneltrekker (Smartcast)

Op veler verzoek kun je nu de 'sneltrekker' (ook wel 'Smartcast' genoemd) in de instellingen activeren. Met de sneltrekker kun je automatisch een talent gebruiken dat je op de muispositie activeert.

2) Wapenwissel

Als je niveau 5 bereikt, kun je nu een nieuw wapen kopen en hiermee je gewone wapen in het huurlingenscherm vervangen. Dit is niet alleen voor de sier! Ook je wapentalenten worden meegewisseld. Dit was vroeger een Premium-optie. Echter, dat betekende dat je gedwongen werd om het nieuwe talent bij je Premium-eenheid te gebruiken, ook wanneer je met je normale talent wilde blijven spelen. Vanaf nu kun je je eigen keuze maken.

De nieuwe wapens zijn te koop met Credits en je kunt ze voor elke huurling gebruiken, mits hij niveau 5 heeft bereikt. Je kunt dan van wapen wisselen in het huurlingenscherm.

3) Wijzigingen Premium-eenheid

Aangezien je nu wapens ook met Credits kunt kopen, hebben we een paar kleine wijzigingen in de Premium-eenheden moeten doorvoeren: als je een Premium-eenheid koopt, heeft je nieuwe wapen 100% wapenbekwaamheid. Je hoeft het wapen dus niet eerst te kopen en alle niveaus te doorlopen, zoals je wel moet doen als je het met Credits aanschaft.

4) Dagmissies

Dagmissies zorgen elke dag voor een nieuwe taak. Als je deze taak afrondt, krijg je een willekeurige prijs! Elke dag verschijnt er een nieuwe dagmissie in je beginscherm. Daarbij zie je wat je kunt verdienen, de naam en de omschrijving van de missie, maar ook de voortgang en de afloopdatum. Dagmissies zijn automatisch actief, je hoeft ze niet te accepteren. Als een dagmissie afloopt / wordt vervangen en je bent nog bezig in een gevecht, dan telt het gevecht mee voor de vorige dagmissie. Elke speler krijgt zijn eigen dagmissie. Dit betekent dat speler A dagmissie 1 krijgt, terwijl het heel goed kan zijn dat speler B aan dagmissie 8 moet beginnen.

5) Skins

Onze nieuwe woestijnskins zijn klaar voor gebruik. Ga ze meteen uitproberen! Je kunt je huurlingen verder aan je wensen aanpassen met de nieuwe woestijnskins die in de winkel te koop zijn. Of je nu gewone huurlingen hebt of Premium-huurlingen, je kunt voor een gevecht gewoon van skin wisselen.

Uw Merc Team

20-12-2013

Merc Elite Spotlight - Het team op youtube!

Attentie Mercs,

Nu dat je kennis hebt gemaakt met het spel merc elite, is het tijd dat jullie de mensen achter de schermen ontmoeten! Bekijk snel de volgende link:

Jullie Merc Team

20-12-2013

Vooruitblik op Versie 012.1

Huurlingen opgelet,

We houden jullie graag op de hoogte van alle gebeurtenissen, vandaar dat we jullie hier een korte vooruitblik op Versie 12.1 willen geven. Naast de gebruikelijke correcties en verbeteringen zijn er nog meer interessante ontwikkelingen.

Eens zien… ja, we werken hard aan de introductie van Smartcast in het spel en het gaat de goede kant op. Met Smartcast kun je automatisch een talent gebruiken dat je met je muis hebt geactiveerd. Een mooi voorbeeld: de Tacticus kan nu zijn schild sneller op zijn teamgenoten laten vallen en dus levens redden, gewoon door met je muis over een andere speler te bewegen en de knop in te drukken, zonder een extra klik.

Wat is er nog meer? Oh ja, dagmissies. Elke dag staat er weer een andere missie voor je klaar. Je mag kiezen: gewoon de missie voltooien en de beloningen hiervan opstrijken, maar als de missie je niet aanspreekt, kun je natuurlijk ook gewoon tot de volgende missie wachten.

En wat is dit? Ik kan het bijna niet lezen. Het lijkt op... Wapen.. mmm, het laatste stuk kan ik niet goed lezen. Het lijkt erop dat je iets met wapens kunt gaan doen, maar wat? Dat is nog even afwachten. Meer info volgt snel!

Met vriendelijke groet,
Het team van Merc Elite

16-12-2013

Onderhoud; 17 December 2013 om 08.00 uur CET (UTC+1)

Attentie Mercs,

Dinsdag ochtend op 17 December zijn er onderhoudswerkzaamheden gepland om 08.00 uur. Het gaat om een klein probleem dat aangepakt wordt en het zal waarschijnlijk niet te lang duren.

Uw Merc-Elite Team

9-12-2013

Onderhoud - 10 December om 08.00 uur (UTC+1)

Attentie Huurlingen,

We hebben onderhoudswerkzaamheden op 10 December vanaf 08.00 uur 's morgens om de nieuwe 012b te lanceren. Deze lancering betekend het volgende:

- Het probleem dat het niet mogelijk was om mensen als vriend toe te voegen in het scherm nadat je wedstrijd afgelopen was is nu opgelost.

- Het probleem dat je de bonus van nieuwe Tier 1 mercs kon krijgen bij de eerste winst van de dag is nu opgelost.

- Wanneer je een Custome game opende en weer sloot om vervolgens een nieuwe Custom game te maakte leed ertoe dat je twee chat schermen had. Dit is nu opgelost.

- Meerdere problemen met de UI client, de foto's en de positie van de tekst en verschillende error messages zijn nu opgelost.

Uw Merc Team

3-12-2013

Algemene informatie over 'Eigen spellen'

Algemene informatie over 'Eigen spellen'

* Als je een nieuw 'Eigen spel' aanmaakt, wordt er gelijk een chat geopend waar alle spelers van het 'Eigen spel' aan kunnen meedoen.

* De geselecteerde opties voor elk 'Eigen spel' worden na het gevecht opgeslagen. Als je daarna weer een 'Eigen spel' aanmaakt, worden deze keuzes voor de instellingen (niveau, kaart en opties) van het nieuwe spel gebruikt.

* In een 'Eigen spel' kun je geen Credits of EP verdienen.

* Je zult wel je reparatiekosten voor beschadigingen moeten betalen.

* Premium-spelers zijn vrijgesteld van reparatiekosten.

* Je moet ook gewoon betalen voor de gebruiksvoorwerpen die je in een 'Eigen spel' gebruikt.

* Als je een 'Eigen spel' verlaat, worden de eenheden geblokkeerd en worden de gebruikelijke reparatiekosten berekend.

* In tegenstelling tot normale gevechten worden er geen statistieken opgeslagen als je naar het beginscherm teruggaat. Dit betekent dat zaken zoals je 'verhouding kills/uitgeschakeld' of 'insignes' niet worden opgeslagen. Een 'Eigen spel' heeft dus geen gevolgen voor de statistieken op je profielpagina.

Hoe maak ik een 'Eigen spel' aan?

1) Klik op SPELTYPE onder VECHTEN.

[​IMG]

2) Als je de configuratie van het 'Eigen spel' hebt geopend, kies je het speltype dat je wilt gebruiken: - alleen spelen: hier speel je solo in een willekeurig gevecht; - met eenheid spelen: hier kun je maximaal vier vrienden voor je eenheid uitnodigen en samen spelen. In de Tutorial leer je de grondbeginselen van Merc Elite. Het gaat ons echter om het 'Eigen spel', dus klik links op 'Eigen spel'.

[​IMG]

3) Als je deze optie voor het eerst gebruikt, worden de vechtgegevens voor Merc Elite geladen. Dit kan een paar minuten duren. Maar niet getreurd, want nu heb je wat tijd om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is binnen het 'Eigen spel'.

[​IMG]

4) We beginnen bovenaan: - je kunt de naam van het 'Eigen spel' aanpassen. Standaard staat er '[JOUWNAAM]'. - onder modus kun je schakelen naar gevecht voor eenheid die hetzelfde is als met eenheid spelen in hoofdstuk 2. Als je een andere spelmodus kiest, worden alle spelers die met een gevecht meedoen of zich hebben aangemeld uit het gevecht gegooid. Je moet die spelers dan opnieuw uitnodigen. Zoals gezegd gaat het hier om het 'Eigen spel', dus we kiezen gewoon voor eigen spel.

- onder kaart kies je de kaart voor je 'Eigen spel'.

- onder niveaubereik kies je het niveaubereik voor het 'Eigen spel'.

- het laatste stuk van de configuratie voor het 'Eigen spel' gaat over de teams. Standaard kom je zelf op de eerste plaats in Team A. Sleep de gewenste huurlingen naar dit veld, kies de voorwerpen die mee wilt nemen en druk op 'Klaar', en klaar is Kees!

[​IMG]

Alleen spelen is wellicht wat saai. Als je wilt kunt je spelers toevoegen. Je kunt gewoon je vrienden uit je vriendenlijst aan het 'Eigen spel' toevoegen. Die vriendenlijst is standaard geopend. Klik met de rechtermuisknop op een vriend die online is en kies 'Voor mijn spel uitnodigen'. Zijn er vrienden niet online? Dan worden ze grijs weergegeven.

Je hoeft niet alle plaatsen met vrienden op te vullen. Je kunt hiervoor ook robots gebruiken.

Team A en B moeten allebei minimaal 1 speler (robot / mens) hebben, anders kan het gevecht niet beginnen. Als alle menselijke spelers op 'Klaar' hebben gedrukt (Robots zijn altijd klaar), klik je op 'Vechten' en de wedstrijd gaat van start.

Soldaat, opgelet! Heb jij het in je om een groep ervaren huurlingen te leiden in zware groepsgevechten?

Merc Elite is een gratis militaire MOBA-game over moderne oorlogsvoering. Je hebt al je tactische vaardigheden en moed nodig om met jouw team dit online schietspel te kunnen winnen dat co-op games combineert met ultramoderne wapens en moderne oorlogsvoering. Deze militaire game speelt zich af in de nabije toekomst.

Als ex-huurling van het leger is het jouw taak om mee te doen aan groepsgevechten tegen vijandelijke groeperingen die jou en je troepen willen uitschakelen.

Merc Elite is een online schietspel dat vol zit met snelheid en actie. Weet jij hoe je in deze intense online co-op game vol groepsgevechten en moderne oorlogsvoering kunt overleven?

In Merc Elite, de militaire MOBA-game kun je uit 5 verschillende soorten karakters kiezen om je doelen te bereiken: met Juggernaut beschik je over bijna onverslaanbare wapens voor gevechten op korte afstand en hightech pantsers die je teamgenoten beschermen tegen de schokken van de vijandelijke aanvallen; de Assault-klasse biedt je een scala aan vernietigingswapens waarmee je een enorme hoeveelheid schade kunt veroorzaken; de Recon-klasse verslaat de tegenstanders liever met snelheid en slimmigheidjes; de Heavy Gunner neemt de vijand van afstand onder vuur; terwijl de Tactician iedere vijandelijke beweging volgt, hightech wapens en pantsers implementeert of de luchtmobiele brigade inroept om jouw doelen te bereiken.

Als je je doelen in deze co-op game over moderne oorlogsvoering bereikt, halen jij en je eenheid van elite-huurlingen de oorlogsbuit binnen in het online schietspel Merc Elite. Leid je team tijdens afmattende gevechten en win prijzen en medailles in deze gratis MOBA-game. Werk samen met anderen en laat zien wat jouw waarde is als huurling en specialist in groepsgevechten en moderne oorlogsvoering! Mislukken is geen optie in Merc Elite!

Wat is Merc Elite?

Merc Elite is en online schietspel dat zich in de nabije toekomst afspeelt. Het is een combinatie van moderne oorlogsvoering met groepsgevechten in een unieke MOBA-game. Het online schietspel Merc Elite speelt zich af in een tijd waarin contractsoldaten guerrillagevechten uitvoeren die betaald worden door gigantische bedrijven. Het unieke gevechtssysteem voor direct vuren maakt realistisch gebruik van dekking, zodat het zelfs voor de doorgewinterde MOBA-kenners een totaal nieuwe co-op game-ervaring wordt. Uitgebreide, gevarieerde gevechtsomgevingen bieden een breed scala aan tactische mogelijkheden, waardoor spanning en meedogenloze actie in groepsgevechten voor tien spelers zijn gegarandeerd. Speel geavanceerde militaire wapens, vaardigheden of sterke nieuwe huurlingen vrij, leid je krijgers tijdens dit online schietspel over moderne oorlogsvoering en maak de allerbeste huursoldaten van ze.

Merc Elite is bedoeld voor MOBA-spelers die eens een keer een ander verhaal willen en schietspelfans die op zoek zijn naar nieuwe unieke gameplay. Merc Elite is gratis en draait vooral om eerlijke groepsgevechten in een arena waar vaardigheden tellen.

Test vandaag nog je kunsten als huurling! Merc Elite – tijd om te vergrendelen en te laden!