Merc Elite-speler?
Log meteen in en ontvang een uniek artikel voor onze nieuwe kraker.

Merc Elite gaat uit de lucht!

Attentie, Merc Elite-spelers,

Het afgelopen jaar hebben we Merc Elite uitvoerig geëvalueerd en hebben uiteindelijk besloten om met Merc Elite te stoppen. We gaan ons echter richten op een nieuwe MOBA waar we op dit moment hard mee bezig zijn.

Het gehele ontwikkelproces van het spel is bijzonder leerzaam geweest, met name de open bèta-fase waarin we heel veel reacties van jullie mochten ontvangen.

We willen jullie dan ook hartelijk bedanken voor de ontelbare uren waarin jullie hebben gespeeld, bugs hebben doorgegeven of vragen en opmerkingen op het forum hebben geplaatst.

We hopen dat jullie samen met ons opnieuw op reis willen gaan naar een nieuwe en betere MOBA die we op dit moment aan het ontwikkelen zijn, mede gebaseerd op de reacties die we van jullie hebben ontvangen.

Wees niet bang, we zullen jullie toewijding niet vergeten!

Vandaar dat we alle spelers die aan Merc Elite hebben meegedaan een EXCLUSIEVE skin in onze nieuwe MOBA krijgen. Deze skin is alleen verkrijgbaar voor ex-Merc Elite-spelers en op die manier kun je jezelf van de andere spelers onderscheiden.

Houd de ontwikkelingen in de gaten over onze nieuwe MOBA. We hopen dat je de eerste bent die op de hoogte is van het laatste nieuws!

Het Merc Elite-team

Afsluiting Merc Elite – Veelgestelde vragen

Hoe lang blijft het spel nog beschikbaar?

We gaan het spel afsluiten op donderdag 21 augustus om 14:00 uur Nederlandse tijd. Dit geldt ook voor de fora en alle andere Merc Elite-websites. Na die tijd zijn de live servers helaas niet meer toegankelijk.

Kun je jezelf nog steeds aanmelden?

Ja, je kunt de bèta-versie van het spel blijven spelen tot de bovengenoemde datum en tijd.

Wat gebeurt er met mijn oude account?

We gaan een volledige nieuwe MOBA ontwikkelen en het is dus niet logisch dat alle Merc Elite-accounts overgaan naar het nieuwe spel. Echter, alle Merc Elite-spelers hebben recht op een exclusieve skin voor de nieuwe MOBA. Na de afsluiting op 21 augustus kun je op www.mercelite.com een vouchercode voor die skin krijgen.

Ik heb Merc Elite gespeeld en hier geld aan uitgegeven. Word ik hiervoor vergoed?

Jazeker! Alle spelers die geld hebben uitgegeven aan Merc Elite krijgen een vergoeding. We boeken alle transacties op Merc Elite terug met vouchercodes die je tegen alle spelvaluta’s op games van Bigpoint kunt gebruiken, maar bijvoorbeeld ook in onze nieuwe MOBA. Deze vouchercodes blijven tot 28 februari 2015 geldig.

Hoe kom ik aan een vouchercode?

Neem contact op met onze klantenservice via www.mercelite.com/refund. Gewoon even aanmelden en je aanvraag versturen. Zorg er wel voor dat je een geldig e-mailadres invoert. Zodra onze klantenservice je Merc Elite-account heeft gecontroleerd, krijg je een antwoord met daarin de vouchercode.

Ik heb meegedaan aan de bètaversie van Merc Elite. Krijg ik iets speciaals hiervoor in de nieuwe MOBA?

Jazeker! Alle spelers die aan de bètaversie van Merc Elite hebben meegedaan krijgen een exclusieve skin voor onze nieuwe MOBA. Ga na de afsluiting op 21 augustus naar www.mercelite.com en vraag daar je vouchercode voor de skin op.